Landbrug & Fødevarer uddeler igen i år den prestigefyldte Kantinepris til en privat eller offentlig kantine i særklasse. 

Kantineprisen 2022 uddeles til en kantine, der kan tjene som inspiration for såvel branchen som gæster – og nu er de nominerede fundet. Prisen er sat i verden for at sikre kontinuerlig udvikling i branchen, og hylde dem, der går forrest for at udvikle deres køkken og spiseoplevelse.

 

Kriterier for kåring af vinderen

I år vurderede og udvalgte juryen de nominerede på baggrund af tre centrale kriterier.

  • Køkkenet – Hvordan arbejdes der med bæredygtighed og sæson, madspild og arbejdsglæde i køkkenet
  • Råvarer/Leverandører – Hvordan sikres diversitet, kvalitet og nytænkning i forhold til råvarer og leverandører
  • Spiseoplevelsen - Er der dialog mellem gæster og køkken og hvilken sensorisk oplevelse får gæsterne.

 

Kåring af vinderen

Kåring og overrækkelse af prisen finder sted på Fødevaredagen den 27. september. Den kan du læse mere om her.

 

Læs mere om Kantineprisen 2022 her

 

Flere events

Se alle events >
X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.